GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

CCS iMonitor - prodej, servis a montáž i u nás!

18. 08. 2006

Od dnešního dne nabízí naše firma systém iMonitor od společnosti CCS. Kromě prodeje této služby zajišťujeme také odbornou montáž a servis zařízení iMonitor. Co služba iMonitor umí? Proč si jí objednat?

iMonitor
Pan Tomáš je podnikatel, jehož firmě patří celkem šest automobilů. Vždy chtěl mít více kontroly nad jejich využíváním zaměstnanci a hledal cenově přijatelné řešení bez vysokých technických nároků. Našel jej v portálové službě iMonitor od společnosti CCS. Díky tomu, že službu iMonitor lze jednoduše ovládat přes internet, nemusel pořizovat žádné drahé technické vybavení nebo dokupovat nové počítače či software. Potěšily jej i nízké pořizovací náklady. Nyní má za výhodný měsíční poplatek neustálý přehled nad svým vozovým parkem a nad zaměstnanci na služebních cestách. Služba iMonitor mu navíc usnadnila administrativu vozového parku díky rychlé přípravě elektronické knihy jízd a dokonalé evidenci.
Co služba iMonitor umí?
Portálová služba iMonitor, kterou naleznete na www.imonitor.cz , představuje dokonalý nástroj pro snížení nákladů na provoz firemních vozidel, který je díky nízkým pořizovacím nákladům vhodný pro každého podnikatele nebo firmu. Ovládání je velice snadné a služba nepřináší žádné výjimečné nároky na vybavení složitou výpočetní technikou. Rovněž není třeba zakupovat jakékoli softwarové vybavení.
Služba iMonitor s využitím satelitního systému GPS sleduje pracovní vytížení a pohyb služebních vozidel a jejich osádek. Mobilní jednotky umístěné ve vozidlech určují během jízdy svou polohu pomocí příjmu signálu satelitního navigačního systému GPS s přesností zhruba 5 až 15 metrů. Naměřená data se prostřednictvím GPRS přenáší na server, na který se lze kdykoli a odkudkoli online napojit a prohlížet aktuální údaje o pohybu vozidel.
Proč si objednat službu iMonitor?
Nízké pořizovací náklady, cena již od 1 Kč.
Jednoduché ovládání a správa odkudkoli přes internet.
Konec neoprávněných jízd a krácení pracovní doby.
Méně administrativy při správě vašeho autoparku.
Úspora pohonných hmot a provozních nákladů.
Nízké pořizovací náklady
Při pořizování služby iMonitor si můžete vybrat z několika cenových programů a získat tak mobilní jednotku již od jedné koruny. Za možnost využívání služby následně hradíte měsíční poplatek, jehož výše závisí pouze na vašich nárocích a vybrané službě.
Vždy na dosah
Ovládání portálového řešení iMonitor je snadné a nikterak vás nezatěžuje starostmi o sběr dat, nenutí k instalaci a aktualizaci speciálního softwaru a nepřináší tak žádné výjimečné nároky na vybavení složitou výpočetní technikou. Kontrolu nad firemním autoparkem máte jednoduše kdykoli a odkudkoli prostřednictvím internetu. Ke službě iMonitor se můžete přihlásit i třeba z internetové kavárny kdekoli na světě.
Neustálý přehled o vozidlech
Jednotky umístěné ve vozidlech určují po celé Evropě během jízdy svou polohu pomocí signálu satelitního navigačního systému GPS s přesností zhruba 5 až 15 metrů. Služba iMonitor tyto údaje online zpracovává a zakresluje do mapových podkladů. Máte tak neustálý přehled o tom, kde se v danou chvíli nacházejí vaše firemní vozy.
Se službou iMonitor ušetříte
Hlavním přínosem portálového řešení iMonitor je přesné sledování využívání firemních vozidel. Systém rovněž zabraňuje manipulaci s pohonnými hmotami, rozlišuje soukromé a služební jízdy. To vše přináší nejen výrazné finanční úspory, ale také zvýšení produktivity práce, kontrolu využívání pracovní doby, optimalizace tras, úsporu času a práce při evidenci knihy jízd, snížení nákladů na zpracování čerpání pohonných hmot a správu autoparku.
Nekupujete zajíce v pytli
Každý zájemce o tento produkt může na internetové adrese www.imonitor.cz vyzkoušet funkčnost služby s reálnými daty zadáním přihlašovacího jména „demo“ a hesla „demo“. Nalezne zde vzorová vozidla, jejich aktuální polohy a knihy jízd, jízdní statistiky, evidované vzorové řidiče, ujeté kilometry, účely jízd apod.
Další informace o systému iMonitor CCS Vám rádi sdělí naši prodejci na tel. číslech 737236990 a 737236903


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com