GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

ARO SHOW & OFF ROAD FESTIVAL 2006

12. 09. 2006

Od pátku 8.9. do neděle 10.9. probíhal v Jičíně ve vojenském prostoru pod vrchem Zebín dlaší ročník setkání přátel vozidel s pohonem všech kol - ARO SHOW & OFF ROAD FESTIVAL 2006

Naše společnost se zůčastnila tak jako každý rok společně s týmem importéra vozidel GAZ, UAZ, HONKER a ARO firmou AUTO MAX a představila jak osvědčená vozidla značky ARO, HONKER a GAZ - GAZelle tak i novinky v podobě vozidel UAZ - PATRIOT s novou převodovkou DYMOS a vozidel GAZ -VALDAJ.

V rámci naší expozice bylo možné také vidět čtyřkolky tchaiwanské značky SYM které jsme předváděli po boku velkých off roadů na terénní trati.

Naše čtyřkolka SYM QUAD LANDER 250 se také nenechala zahanbit při pátečním nočním orientačním závodě a svoji kategorii jednoznačně vyhrála ! (byla totiž jediná - žádný jiný blázen, který by chtěl jezdit s mapou na nádrži a baterkou na přilbě cca. 60 km po silnicích v okolí Jičína se totiž nenašel :-) ale to nijak nesnižuje že naše čtyřkolka vyrážela na trať s číslem 2 a do cíle dojela jako 13 z celkových více než dvaceti vozů)

Celkově se stejně jako každý rok akce velice vydařila a všichni účastníci odjížděli v neděli domů plni zážitků a pocitů uspokojení svých "off roadových potřeb".

Za tým GAZ AUTO PRAHA

Jirka Kaftan


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com