GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

"Dobří holubi se vracejí..."

13. 09. 2006

Dnes si v naší provozovně, ve Vestci u Prahy, převzali zástupci Energetické montážní společnosti Česká Lípa s.r.o. pět zbrusu nových vozidel GAZ - AMC - GAZelle s motory ANDORIA.

Tato společnost si u nás zakoupila první dva voozy GAZ - GAZelle již v roce 2003 a v loňském roce zakoupila ještě dva vozy GAZ - GAZelle s motorem GAZ -5602 u konkurenční obchodní sítě, dovážející vozidla GAZ právě s motory GAZ 5602. Bohužel očekávání od nového typu motoru s vyšším výkonem se nepotvrdila. Vozidla prostála podstatně větší čas na servisu a neustále vyžadovala opravy složité ruské elektroinstalace řízení motoru GAZ 5602 nebo čekala na nedostatkové náhradní díly.

V této situaci oslovila společnost EMS Česká Lípa nás, jakožto vyzkoušeného partnera, s poptávkou na dodání dalších pěti vozidel, ale pouze v případě, že se bude jednat o vozidla s motorem Andoria, které jsou sice o něco méně výkonné (75 kW) ale svoji bezporuchovostí a servisním zajištěním přesně vyhovují požadavkům společnosti EMS Česká Lípa. S radostí jsme tento požadavek splnili a dnes jsme předali 4 vozy v provedení GAZ - 27057 KOMBI GAZelle (furgon - kombi 4x4) a jeden vůz v provedení GAZ - 3302 s hliníkovou valníkovou nástavbou zástupcům společnosti EMS Česká Lípa s.r.o.

Celkově tak autopark vozidel GAZ ve společnosti EMS čítá 9 vozů (7x s motorem ANDORIA a 1x s motorem GAZ 5602)

Za tým společnosti GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Jiří Kaftan

Manažer prodeje


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com