GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Zajímavé zakázky máme nejraději...

15. 11. 2006

V záplavě "obyčejných" běžných zakázek se čas od času objeví i opravdu zajímavá. Takovou zakázkou byla i objednávka od SDH Všelibice (obec nedaleko Liberce) na dodávku hasičského vozidla typu GAZ - GAZelle s motorem Andoria a hlavně s devíti sedadly v interiéru...

Po dohodě všech zůčastněných vzniklo speciální vozidlo které má nestandardní rozmístění sedadel: v první řadě samotné sedadlo řidiče + dvojsedadlo spolujezdce, ve druhé řadě jedno dvojsedadlo a ve třetí řadě další čtyři místa pro posádku na dvou dvojsedadlech. I při této kombinaci zůstal zachován dostatečně objemný nákladový prostor i průchod ke třetí řadě sedadel v interiéru.

Samozřejmě je vozidlo kromě speciálního barevného provedení také patřičně označeno vnějšími nápisy a vybaveno kompletní zvukovou i světelnou signalizací a vysílačkou značky MOTOROLA pro komunikaci v rámci Integrovaného záchranného sboru. Pro pohodlí posádky je pak vozidlo vybaveno centrálním zamykáním nebo zlepšenou hifi aparaturou PANASONIC se čtyřmi reproduktory, které ozvučují celý zvětšený interiér.

Podvozek tohoto vozidla je pak samozřejmě osazen odpojitelným pohonem 4x4 od firmy AMC s přídavnou převodovkou PRAGA - AUVERLAND který zajišťuje rychlý pohyb po silnici i bezproblémový provoz v terénu.

Pro snadnější údržbu tohoto vozidla byla celá podlaha interiéru i nákladového prostoru pokryta speciálním gumovým kobercem tzv. "penízovkou"

Pro tažení přídavné výbavy na přívěsu či motočerpadla je vůz vybaven tažným zařízením s možností tažení bržděného přívěsu do celkové hmotnosti 2.500 Kg

SDH Všelibice přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com