GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Nejoblíbenější provedení GAZ 3302 v akci -100.000 Kč

27. 11. 2006

Dle již přijatých objednávek a prvních předaných vozidel se potvrzuje, že nejoblíbenějším provedením vozidla GAZ 3302 / 33027 ve slevové akci "- 100.000 Kč" (viz. info z 1.11.2006) bude jednoznačně třístranný sklápěč s al. bočnicemi. Výjimkou nebyl ani dnes předaný do užívání města Chabařovice GAZ AMC 3302 právě s nástavbou typu třístranný sklápěč.

Toto vozidlo ve slušivé barvě JUNIOR se silnější verzí motoru ANDORIA (75kW/235Nm) již bylo vybaveno řadou prvků modelového roku 2007 jako například zpětnými elektricky nastavitelnými zrcátky s vyhříváním a leddiodovým blinkrem nebo novými typy sedadel s dvoubarevným potahem korespondujícím s dvoubarevnými výplněmi interéru (spodní je tmavá z důvodu praktičnosti a horní světlá)

Třístranný sklápěč byl vhodně doplněn o ochrannou mříž za kabinou a zadní čelo s kombinovaným vyklápěním. Na zadní nápravě byl pro zvýšení stability a jízdního komfortu použit stabilizátor.

Vzhledem k tomu, že k pohonu hydročerpadla zvedání nástavby je používán elektromotor bylo vozidlo vybaveno autobaterií 95 Ah a alternátorem 105A, které zajistí vždy dostatek elektrického proudu i při častém každodenním sklápění nástavby.

Jako jedno z prvních vozidel v ČR bylo toto vozidlo vybaveno servořízením české výroby od firmy AXL Semily, která již nyní dodává tato servořízení přímo na montážní linku v litevském Rokiškisu. Výhodou tohoto servořízení oproti standardnímu je vyšší účinnost, bezporuchovost a také to že je vybaveno koncovými přepouštěcími ventily, které zabrání poškození servořízení při delším otáčecím manévru při plně vytočených předních kolech. Díky těmto ventilům je také mnohem méně namáháno čerpadlo servořízení a samozřejmě také motor.

 


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com