GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

RAG obhájil certifikát kvality řízení a výroby

13. 02. 2007

"ROKIŠKIO AUTOGAMYKLA" JSC - evropský výrobní závod, který v licenci GAZ a.s. montuje pro evropské trhy vozidla GAZ v modelových provedeních GAZ - GAZelle a GAZ - VALDAJ v kategoriích N1, N2 a M obhájil počátkem letošního roku certifikát kvality managementu EN ISO 9001:2000 a certifikát kvality výroby, montáže, oprav a vývoje samostatných celků vozidel kategorie N a M - EN ISO 14001:2004 

Certifikaci provedla přimo v litevském výrobním závodu certifikační laboratoř TUV NORD CERT Gmbh & Co. KG - která vysoce ocenila kvalitu výroby i konečných výrobků montážního závodu ve městě Rokiškis (Litva)

Jsme rádi, že naším dodavatelem vozidel GAZ je právě montážní závod z litevského města Rokiškis, který nejen že obhájil veškeré evropské certifikáty kvality výroby a řízení podniku, ale hlavně se snaží zvýšit kvalitu vozidel GAZ dodávaných na český trh zaváděním kvalitnějších komponentů přímo do montážního procesu. V poslední době tak například na základě spolupráce mezi RAG a českou společností AXL Semily dostaly všechny nově smontované vozy GAZ v Litvě nové české servořízení.

Z Rokiškiského výrobního a montážního závodu dnes proudí automobily s VIN kódem začínajícím Z3B do celé Evropské unie i mimo ni. Namátkou vyjmenujeme jen část ze států ve kterých již dnes prodává svá licenční  vozidla GAZ firma RAG - Německo, Itálie, Španělsko, Česká republika, Polsko, Slovensko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Chorvatsko, Turecko, Rakousko a mnohé další!

Za společnost GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Michal Hodík - Jednatel společnosti


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com