GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ / RAG - 330273 AMC GAZelle pro VLS ČR s.p.

02. 08. 2007

Máme radost když zazvoní telefon a prodejce slyší předlouhý výčet parametrů, které by mělo splňovat vysněné auto. V případě, že však slova začínají požadavkem na rychlost přesahující 150 km/hod, na audio s šesti výkonnými reproduktory či nutností mít vozidlo s minimálním počtem 300 koní, skáčeme zákazníkovi do řeči a předáváme mu kontakt na místní tunningové garážní mistry nebo prodejce, který dodává vozidla pro potěchu duše v případě vyplaveného adrenalinu z fantastisky rychlé jízdy po dálnici s omezenou rychlostí 130 km/hod., nikoliv však vozidla užitková, tedy pracovní.

Stejný požadavek, bez „zběsilých“ parametrů plynul i od zákazníka, který již vozidla z naší nabídky vlastní. Státní podnik Vojenské lesy a statky ČR již několik let užívá vozidla HONKER hard top i UAZ 3162 SIMBIR. Dneškem počínaje přibyl do rodiny užitkových vozidel i GAZ RAG GAZelle 330273 AMC. Vozidlo s motorem ANDORIA 75 kW bude sloužit v divizi Lipník nad Bečvou.

Jedná se o 6ti místnou kabinu, dále valník s plachtou a podstatnou součástí, kterou je systém odpojitelného předního pohonu AMC. Na základě ověřených úprav a za použití přídavné převodovky PRAGA je možné variabilně řadit pohon 4x2 a 4x4 dle potřeby. Tento systém značně zvyšuje jízdní komfort stejně tak, avšak opačně, snižuje spotřebu paliva.

Pasivní bezpečnost podporují dvouzónová zpětná zrcátka, která eliminují tzv. mrtvý úhel. Dále jsou zrcátka elektricky nastavitelná s vyhříváním. Novým zaváděným a použitým prvkem zabezpečení vozidla je zamykání řadící páky.

Vozidlo GAZelle bude v servisní péči společnosti Frenštátská lesní a.s., která má již značné zkušenosti s opravami vozidel využívaných nejen lesními závody.

Za prodejní tým společnosti GAZ AUTO PRAHA

Mgr. Jindřich Bára - Manažer prodeje




 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com