GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

"Šestimístná euro-čtyřka"

03. 10. 2007

Dnes si náš brněnský prodejce odvezl svou první „euro čtyřku“. Vozidlo GAZ / RAG 33023 Long GAZelle (rozvor 3500 mm) s pohonem zadní nápravy. Přiznáme se, že nás zkušební jízdy s tímto vozidlem velice příjemně překvapily. Kombinace silného motoru EURO 4 - hlavního převodu 4,1 - dlouhého rozvoru 3,5 m a pohonu zadní nápravy se ukázala jako opravdu zajímavá. 

Dnes předaný vůz je nadstandardně vybaven mlhovými čočkovými světlomety, audiosoustavou se 4mi reproduktory, centrálním zamykáním s dálkovým ovládáním, automatikou rozsvěcení světel a celou řadou dalších praktických doplňků.

Tím podstatným je však „srdce“ vozidla, kterým je nový, již představený, TD motor ANDORIA ADCR 85 kW, plnící emisní limity EURO IV. Vozidlo díky novému přeplňovanému motoru a hlavně rychlejšímu hlavnímu převodu 4,1 (u vozidel EURO 3 yl hlavní převod 5,125) dosahuje bez potíží mnohem vyšších rychlostí při podstatném snížení spotřeby PHM oproti předchozím verzím.

Věříme, že zákazník našeho brněnského prodejce společnosti AZ SERVIS, a.s. bude s vozidlem velice spokojen.

Za prodejní tým GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Mgr. Jindřich Bára

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com