GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Slevy až 50.000 Kč !

05. 10. 2007

Naše společnost GAZ AUTO PRAHA, s.r.o pro Vás připravila ve spolupráci s naším hlavním partnerem v oblasti financování nákupu dopravní techniky společností sAutoleasing a.s. novou akční nabídku slev z nákupní ceny vozidel GAZ / RAG - GAZelle až do výše 50.000 Kč při financování od sAutoleasing. GAZ / RAG - 3302 GAZelle s motorem ANDORIA 75 kW v provedení podvozek můžete zakoupit již za neuvěřitelných 326.983 Kč bez DPH s měsíční splátkou již od 4.287 Kč vč DPH a obou pojištění (havarijní i zákonné)

Sleva je poskytnuta z nákupní ceny (vč. DPH) při financování formou finančního leasingu u společnosti sAutoleasing (dříve Leasing České Spořitelny) v rámci akční nabídky "QUICK PLUS Leasing - užitkové vozy GAZ / RAG s pojištěním a se slevou"

V rámci této nabídky zákazník získá také zvýhodněné zákonné a havarijní pojištění u společnosti KOOPERATIVA, a.s. Vienna Insurance Group. Fixní sazba havarijního pojištění činí 2,2% !

V rámci této slevové akce pak můžete zakoupit například :

  • GAZ / RAG - 3302 GAZelle, 75 kW, podvozek za neuvěřitelných 326.983 Kč bez DPH
  • GAZ / RAG - 3302 GAZelle, 75 kW, valník za neuvěřitelných 346.983 Kč bez DPH!

V rámci této nabídky byla také prodloužena maximální doba financování na neuvěřitelných 96 měsíců, díky čemu si můžete významným způsobem snížit výši pravidelné měsíční splátky a tím i pravidelné měsíční výdaje na provoz vozového parku Vaší firmy.

Za společnost GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Michal Hodík - Jednatel společnosti


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com