GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

„Chleba až do krmelce“

30. 10. 2007

Dnes 30.10. předané vozidlo GAZ / RAG - 27057 GAZelle AMC se začlenilo do mobilní výzbroje Náchodských pekáren a cukráren, a.s.  Ve flotile vozidel pekáren převažují všem známá vozidla Lublin, která jsou opatřena pekařskou skříňovou nástavbou. Proč najednou vozidlo GAZelle?

Ač se to na první pohled nezdá, vozidla Lublin i GAZelle si jsou v jedné věci podobná. Co by to asi …. no jistě. Je to srdce vozidla. Motor.

Výrobní závody obou značek vozidel používají léty osvědčený TD motor ANDORIA. Dalo by se tedy říci, že od motoru to vše začalo.

Vyzkoušená a již používaná kombinace motoru ANDORIA a vozidla Lublin však nesplňovala požadavek na pohon obou náprav. Společnost GAZ AUTO PRAHA jakožto generální distributor vozidel GAZ / RAG v České republice byla oslovena, aby připravila realizaci vozidla. V rámci jednání bylo dohodnuto mnoho dalších specifických požadavků, které se váží k přepravním činnostem pekařských výrobků.

Podstatnou úpravou na vozidle je zvýšená střecha o 30 cm, což umožňuje bezproblémové pocházení v nákladovém prostoru. Dále opláštění boků nákladového prostoru, které zamezuje možnému porušení stěny vozu. Nechybí ani podlaha z vodovzdorné překližky. Vozidlo disponuje systémem odpojitelného předního pohonu AMC, tedy možností volby 4x2 a 4x4 a dále možností ředit redukce (pomalé převody).

Pracovní náplní vozidla, tedy spíše řidiče a vozidla, nebude ani tak rozvor pečiva čerstvého, jako svoz pečiva s prošlou lhůtou trvanlivosti a jeho částečný převoz do obory kde poslouží jako krmivo pro zvěř. Lesní cesty v okolí města Náchoda jsou v zimním období pro běžné vozidlo nesjízdné, zvláště pak pro vozidla užitková (nákladní s pohonem pouze 4x2). Proto při výběru vozidla padla volba na značku GAZ, konkrétně typ GAZelle 27057 s pohonem 4x4 od AMC.

Mgr. Jindřich Bára - GAZ AUTO PRAHA - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com