GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZelle 4x4 AMC pro SDC ČD a.s.

02. 11. 2007

Mnoha doplňky dovybavená vozidla GAZ / RAG 33027 GAZelle AMC s motory ANDORIA 85 kW, EURO IV byla předána 2.11. 2007 do užívání Správy dopravních cest Českých drah. Výkonné moderní TD motory ANDORIA se již staly u tohoto odběratele standardem. Odlišnosti však nalezneme ve specifikacích vozidel, které se liší tím, do jakého provozu budou nasazena.

Dnes předaná vozidla jsou vybavena nástavbou v podobě třístranných sklápěčů a doplňky, které usnadní či zpříjemní práci, jako přídavná světla nad kabinou řidiče, automatické rozsvěcení světel, vyhřívaná zpětná zrcátka, světla do mlhy integrovaná v předním nárazníku nebo autorádio s CD mechanikou.

Pochopitelně není vhodné opomenout již oblíbený systém připojitelného předního pohonu AMC, jenž v kombinaci s přídavnou převodovkou PRAGA a odpojovači na přední nápravě AVM, šetří provozní náklady a přispívá ke zvýšení komfortu vozidla.


Za společnost GAZ AUTOPRAHA

Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com