GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ / RAG - 27057 KOMBI pro SDH Blatná

11. 12. 2007

Dnes si na naší pobočce ve Vestci u Prahy převzali zástupci města Blatná a Sboru dobrovolných hasičů města Blatná svůj nový vůz GAZ / RAG - 27057 KOMBI GAZelle 4x4.

Vůz poháněný osvědčeným motorem ANDORIA s permanentním pohonem obou náprav v provedení KOMBI se 7 místy pro posádku byl kromě "bojového" lakování v barvách SDH vybaven také celou řadou prvků doplňkové výbavy. Mezi ně patří mimo jiné: pevnostní nárazník s integrovaným navijákem COME-UP 9000 Lb., ochranné mřížky předních světel, autorádio Panasonic, přídavná autobatere OPTIMA YELOW TOP s elektronickým připojovačem, autopotahy všech sedadel, protiskluzová překližková podlaha nákladového prostoru, střešní nosiče THULE se speciálními úchyty pro převoz žebříků či žebříkem a rolnou pro snadnější nakládání vybavení na střechu vozidla.

V následujícím týdnu bude vůz polepen označením SDH a dovybaven zvukovým a světelným výstražným zařízením a vysílačkou MOTOROLA tak, aby mohl být co nejdříve zařazen do "výjezdu" v rámci Integrovaného záchranného systému.

I tomuto vozidlu dodanému naší společností, jeho řidiči a posádce přejeme mnoho šťastných kilometrů bez nehod při plnění úkolů v rámci IZS.

Za společnost GAZ AUTO PRAHA

Michal Hodík - Jednatel společnosti  


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com