GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ / RAG - 330273 SL AMC pro firmu ing. Dudy

18. 12. 2007

Dnes si u našeho autorizovaného prodejce - firmy Stavitelství Farský s.r.o. v regionu Českých Budějovic převzali zástupci firmy pana Ing. Dudy z Bavorova svůj nový vůz GAZ / RAG - 330273 SL GAZelle AMC. Vůz s prodlouženým rozvorem 3.500 mm a připojitelným pohonem 4x4 od firmy AMC byl osazen valníkem s al. bočnicemi a plachtou. 

Vzhledem k tomu, že bude vůz sloužit při převozu živých ryb v kádích byl vybaven právě kombinovaným pohonem 4x4 díky kterému lze zvýšit přepravní rychlost na silnici se současným snížením spotřeby a hlučnosti vozidla, ale zároveň zachovat vynikající vlastnosti vozu při průjezdu terénem.

Na přání zákazníka byl vůz dovybaven kromě světel do mlhy zabudovaných do předního nárazníku, také přídavnými dálkovými světly na střeše. Komfort posádky zvyšuje namontované autorádio s CD/MP3 přehrávačem značky PANASONIC.

Zvýšenou "pohyblivou" přepravní zátěž pomohou zvládnout zesílená zadní listová péra a přepravní schopnost vozu lze zvýšit také připojením bržděného přívěsu do celkové hmotnosti 2,5 tuny na namontované tažné zařízení.

Za společnost GAZ AUTOPRAHA

Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com