GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ / RAG - 27057S pro SŠ LaZ Svoboda nad Úpou

15. 01. 2008

Dnes byla na naší pobočce v Radíkovicích u Hradce Králové předána dvě identická vozidla GAZ / RAG 27057 GAZelle SPECIÁL. Přes standardy ve výbavě vozidel, jako je permanentní pohon obou náprav s uzávěrou mezinápravového diferenciálu, motor ANDORIA 75 kW či tažné zařízení (2,5t), byla vozidla podrobena podstatné konstrukční změně. Lesnické učiliště ze Svobody nad Úpou je jeden z prvních zákazníků, který požadoval vozidla typu GAZelle, avšak s možností převozu 9ti osob.

    V naší společnosti a s našimi partnery jsme započali jednání o možnostech, jak tato vozidla „přestavět“ ze 7mi místného na 9ti místné provedení. Po náležitých konstrukčních změnách s následným schválením zkušebnou vozidel, jsme získali možnost na vozidlech GAZ / RAG - GAZelle provádět přestavbu, spočívající ve změně počtu míst.

    Zákazník, který vznese požadavek na 9 místné provedení, musí ovšem splňovat i výklad zákona. Jedná se o možnost vozidlo upravit, avšak za předpokladu, že tento úmysl bude v souladu s prokazatelným a nezaměnitelným záměrem popisujícím používání vozidla, s vyloučením prosté přepravy osob formou taxi apod. Ideálním příkladem jsou hasičské sbory či týmy pracovníků, které je nezbytné, v určitém počtu, přepravit k obsluze těžebního stroje a to příkladně jak v důlním tak lesním průmyslu.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o. přeje oběma vozům mnoho šťastných kilometrů
Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz



 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com