GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ - 27057 SATP pro ZOD Slezská Dubina

01. 04. 2008

Naše společnost se zabývá nejen prodejem nových vozidel, ale také komisním prodejem a výkupem vozidel ojetých od našich zákazníků. Tato vozidla, po prvním majiteli, servisovaná u nás, jsou následně upravována dle požadavků nových majitelů a určena k dalšímu prodeji. Jedním z takových vozidel je i dnes předaný GAZ - 27057 SATP GAZelle pro Zemědělské a obchodní družstvo Slezská Dubina. 

Toto vozidlo upravené na 9 místný speciál, které původně 4 roky sloužilo našemu zákazníkovi, dnes dostalo omlazovací kůru a řadu zajímavých doplňků, mezi které patří například: boční nášlap u posuvných dveří, autopotahy všech 9 sedadel, světla HELLA pro denní svícení, pevnostní nárazník s navijákem, kombinovaný závěs tažného zařízení s možností tažení bržděného přívěsu do celkové hmotnosti 2.500 kg, madla na "A" sloupcích pro snadnější nastupování, přídavná 12V zásuvka na "B" sloupku pro zapojení oranžového majáku či prosklení zadních dvoukřídlých dveří pro lepší prosvětlení nákladového prostoru.

Díky výhodné výkupní ceně ojetého vozu pak toto vozidlo stálo ZOD Slezká Dubina zhruba polovinu toho co by stál nový vůz, což může být zajímavé i pro řadu dalších firem, které mají minimální roční kilometrový náběh a chtějí ušeřit.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o. přeje i tomuto vozu mnoho šťastných kilometrů
Jiří Kaftan - pobočka Praha / Vestec

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz

 


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com