GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ - 27057 SAPZS pro SDH Brodek u Konice

24. 04. 2008

Dnes si převzali zástupci obce Brodek u Konice a místního Sboru dobrovolných hasičů svůj nový vůz GAZ - 27057 SAPZS GAZelle AMC v devítimístném provedení se zvýšenou střechou, motorem ANDORIA a připojitelným pohonem obou náprav AMC.

Tento vůz v provedení "Speciální automobil požární se zvýšenou střechou" vznikl přestavbou základního modelu GAZ - 27057 KOMBI GAZelle na devět míst.

Vůz je vybaven systémem připojitelného pohonu přední nápravy od firmy AMC za použití přídavné převodovky PRAGA - AUVERLAND a volnoběžných nábojů předních kol brazilské firmy AVM.

Na přání odběratele byl vůz dovybaven nejen povinnou výbavou požárních automobilů jako je záblesková majáková rampa společně se záblezkovými světly na nárazníku a nad zadními dveřmi či radiostanice Motorola a povinné červeno-bílé lakování karoserie, ale i pevnostním nárazníkem s namontovaným navijákem značky COME UP 9000, tažným zařízením s kombinovanou hlavicí koule/čep, pochozí zahrádkou na střeše, žebříkem pro snadnější přístup na střechu vozidla či držákem náhradního kola na zadních dveřích.

Díky použití mírně ojetého vozidla po prvním majiteli jako základu pro následnou přestavbu a úpravu, se podařilo snížit cenu pro SDH Brodek u Konice téměř na polovinu oproti ceně nového vozidla.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o. přeje i tomuto vozu mnoho šťastných kilometrů
Jiří Kaftan - pobočka Praha / Vestec

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com