GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Další GAZelle AMC pro Opavskou Lesní a.s.

30. 04. 2008

Obchodní činnost naší společnosti GAZ AUTO PRAHA, s.r.o. spočívá hlavně v prodeji tzv. "východních vozidel". Již je tomu mnoho let, co jsme jako nosný prvek nabízeli vozidla ARO 4x4 vyráběná v Rumunsku, která si díky své konstrukční jednoduchosti stále drží mnoho příznivců nejen mezi „off-roadovými“ nadšenci, ale i mezi společnostmi, které tato vozidla stále využívají v rozličných průmyslových odvětvích. Následně k ortodoxnímu off-roadu, kterým je polský HONKER jsme přidali vozidla ruské výroby UAZ a dnes aktuální nepřeberné množství variant vozidel značky GAZ, modelů GAZelle či Valdaj.

Poslední zmíněna vozidla GAZ, která jsou do České republiky dovážena z montážního závodu GAZ v EU v Litvě, se v současné době dostala do popředí zájmu před ostatními nabízenými značkami vozidel. RAG GAZ GAZelle, jak zní celý správný název vozidla, v sobě kloubí kombinaci dodávkového, nákladního či užitkovou nástavbou vybaveného vozidla s možností pohonu obou náprav, tedy laicky řečeno „se čtyřkolkou“.

Mezi mnohé firmy, které tato vozidla využívají jako pomocníka v pracovním procesu se řadí i lesní společnost Opavská lesní a.s., která vozidla GAZelle využívá pro dopravu pracovníků či přepravu nejen stavebních materiálů. Dnes předané vozidlo RAG GAZ GAZelle, typ 27057 je další přírůstek do flotily zmiňovaných vozidel. Vozidlo s TD motorem ANDORIA ADCR, 85 kW, EURO IV s přímým vstřikem paliva – systém common rail od firmy BOSCH, bylo na přání přestavěno ze 7mi na 9ti místné provedení jako SATP (Speciální Automobil Technické Pomoci). Permanentní pohon obou náprav s možností uzávěry mezinápravového diferenciálu vozidlo bez problémů sune ku předu i v těžko prostupném terénu. Využitím půlených rychlostí přídavné převodovky se z automobilu stane doslova tank na 6ti kolech (dvoumontáž na zadní nápravě), kterému už v cestě zabrání jen pud sebezáchovy řidiče, propast či skála.

Tažné zařízení (2,5t), vyhřívaná a elektricky ovládaná zpětná zrcátka, autorádio, automatické rozsvěcení světel, pracovní potahy sedel jsou stejně tak jako specifické barevné provedení vozidla již standardním přáním tohoto zákazníka.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o.
Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com