GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Další vozy GAZelle pro TŽ a.s.

02. 05. 2008

Dnes proběhla další etapa, v pořadí již třetí, předání vozidel GAZ - GAZelle v rámci obnovy vozového parku Třineckých železáren a.s. V rámci této etapy byly předány dva vozy v provedení GAZ / RAG - 330273 GAZelle (6-ti místná kabina) a jeden vůz v provedení GAZ / RAG - 33027 GAZelle (3 místná kabina), všechny vybavené klasickým plechovým valníkem zakrytým plachtou.

Všechny předané vozy dostaly již ve výrobě specifický lak kabiny dle firemních standardů Třineckých železáren a.s. Stejně tak jsou všechny předané vozy vybaveny motory ANDORIA ADCR EURO 4 o výkonu 85 kW s kroutícím momentem 256 Nm a stálým pohonem obou náprav s uzávěrkou mezinápravového diferenciálu a redukcí.

Vozy jsou také vybaveny prvky komfortní výbavy jako například elektricky seřiditelnými a vyhřívanými zpětnými zrcátky s leddiodovými ukazately změny směru jízdy, autorádii s CD/MP3 přehrávačem značky PANASONIC a podobně.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o. přeje i těmto vozům mnoho šťastných kilometrů
Jiří Kaftan - pobočka Praha / Vestec

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz



 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com