GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

IV. etapa předání vozidel pro TŽ a.s.

20. 05. 2008

Dnes proběhla další etapa předání vozidel GAZelle v rámci obnovy vozového parku firmy Třinecké železárny a.s. V dnešní "várce" převzali zástupci TŽ a.s. dva vozy GAZ / RAG - 33027 GAZelle a jeden vůz GAZ / RAG - 330273 GAZelle všechny s pohonem 4x4, motorem ANDORIA ADCR EURO 4 a nástavbami typu třístranný sklápěč.

Všechny předané vozy opět, stejně jako v předchozích případech, dostaly již ve výrobě specifický lak kabiny dle firemních standardů Třineckých železáren a.s. Vozy se stálým pohonem obou náprav s uzávěrkou mezinápravového diferenciálu a redukcí byly pro ztížené podmínky provozu v TŽ a.s. dovybaveny zesílenými listovými pery na obou nápravách a ochrannými mřížkami zadních světel. 

Vozy jsou také vybaveny prvky komfortní výbavy jako například elektricky seřiditelnými a vyhřívanými zpětnými zrcátky s leddiodovými ukazately změny směru jízdy, autorádii s CD/MP3 přehrávačem značky PANASONIC a podobně.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o. přeje i těmto vozům mnoho šťastných kilometrů 
Mgr. Jindřich Bára - pobočka Hradec Králové - Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz  


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com