GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Nová GAZelle AMC pro Okrasné zahrady arboristika s.r.o.

27. 06. 2008

Dne 27.6. si přijeli majitelé firmy Okrasné zahrady arboristika s.r.o. z Náchodska pro očekávaného čtyřkolového pomocníka, vozidlo GAZ RAG GAZelle, typu 33027 AMC s motorem ANDORIA ADCR common rail, 85 kW, EURO 4. Již při plánování vozidla bylo zřejmé, že se bude jednat o kompletaci, která není zcela sériová.

Mezi hlavními požadavky byl třístranný sklápěč s odnímatelnými sloupky a hustou zinkovanou sítí na zábraně za kabinou. Síť bude čelit nárazům produktu, vznikajícím při štěpkování dřevní hmoty.
Barevné provedení kabiny bylo provedeno dle přání zákazníka, stejně tak jako požadavek na systém odpojitelného předního pohonu AMC, využívající přídavnou převodovku PRAGA a odpojovače u předních kol AVM.

Věříme, že zkušenosti majitelů vozidla v oblasti „off-roadu“ napomůže vozidlo využít i v náročných, nejen lesních podmínkách a to v létě či v zimě.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o.
Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz



 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com