GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

VI. etapa předání vozidel GAZ pro TŽ a.s.

01. 07. 2008

Dne 1.7. proběhlo předání dalších vozidel z objednávky nazvané „z Multikáry do GAZelly“. Předání jako obvykle proběhlo pod vysokou tavící pecí přímo v areálu železáren. Předávali jsme tři typově shodná vozidla s osvědčeným dieselovým motorem ANDORIA ADCR, 85 kW, EURO 4, avšak každé s jinou výbavou / nástavbou.

Prvním vozidlem byla GAZelle 33027 TS s pohonem obou náprav, redukcí a uzávěrou mezinápravového diferenciálu. Podvozek v barvách podniku byl společností AUTO- TECH Vinoř vybaven třístranným sklápěčem. Nestandardně, pouze 30ti cm vysoké bočnice sklápěče včetně dna jsou vytvořeny z pevné oceli. Stejně tak jako vozidla již předaná či ještě ve výrobě, je i toto vybaveno dvouzónovými elektricky nastavitelnými, vyhřívanými zpětnými zrcátky a přehrávačem Panasonic MP3 CD.

Se stejnou výbavou je i druhé dnes předané vozidlo. K výše uvedenému výčtu je však ještě třeba uvést komplet systému sněhové radlice SRM 2400. Toto zařízení pochází z dílen společnosti KOBIT SZ Nová Paka. Jeden na vozidle namontovaný hydraulický systém / čerpadlo, dovoluje obsluze vozidla zvlášť ovládat vyhrnovací radlici a zvlášť třístranný sklápěč (v tomto případě s AL bočnicemi).

Třetím předaným vozem GAZelle byl pevným valníkem osazený podvozek výše uvedených parametrů. Jako předchozí vozidla, i toto prošlo rukama nástavbářů. V tomto případě se jedná o hydraulickou ruku FASSI M30A.12. Tři výsuvy jeřábového ramene dokáží za pomocí podpěr naložit až 2000kg těžké břemeno.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o.
Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com