GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

VII. etapa předání vozidel GAZ pro TŽ a.s.

22. 07. 2008

Dnes proběhlo poslední plánované letošní předání vozidel GAZ / RAG ze souboru 16ti vozidel GAZelle pro Třinecké železárny a.s.. Základ (chassis) vozidel vyrobených ve výrobním závodě v Litvě s TD motory ANDORIA ADCR common rail, EURO IV, 85 kW, 4x4, se posléze upravoval dle přání provozů Třineckých železáren v České republice, ve spolupráci s několika nástavbářskými firmami.

Třístranné sklápěče s hliníkovými či plechovými bočnicemi, prosté valníky nebo hydraulické nakládací jeřáby byly dominantou pro společnost AUTO-TECH Vinoř. Za zmínku jistě také stojí vozidla, která jsou vybavena sklápěčem či hydraulickou rukou v kombinaci s hydraulicky ovládaným pluhem určeným k vyhrnování zasněžených vozovek od společnosti KOBIT SZ z Nové Paky. Dále funkční doplňky jako jsou ochranné mřížky světel či specificky upravovaná elektroinstalace vozidel jsou dílem pracovníků společnosti AUTO MAX CZECH z Radíkovic u Hradce Králové.

Další mnohé úpravy a servis vozidel již za provozu probíhá přímo v areálu železáren v nově zřízeném servisním, technologií na diagnostiku motorů EURO IV vybaveném, místě.

Dnes dovezená vozidla ve firemních barvách typu RAG GAZ GAzelle 33027 (jednokabina) s pohonem obou náprav, redukcemi a možností uzávěry mezinápravového diferenciálu jsou vybavena již zmíněnými systémy hydraulických ruk (zdvih 2t), třístrannými sklápěči či pluhem na vyhrnování sněhu.

Za GAZ AUTO PRAHA s.r.o.
Mgr. Jindřich Bára - Pobočka Radíkovice

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com