GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

GAZ / RAG - 33027 GAZelle pro Lesy hl. m. Prahy

01. 12. 2008

Dnes si zástupci Lesů Hlavního města Prahy, tj. organizace, která se stará o údržbu a správu zeleně v našem hlavním městě, převzali již třetí vozidlo GAZ / RAG - GAZelle. Dnes se jednalo konkrétně o vůz GAZ / RAG - 33027 GAZelle osazený nosičem kontejnerů od firmy Jan Mika sdružení AUTO CONT.

Vůz pohání osvědčený motor ANDORIA 2,7 ADCR EURO-4 vybavený přímým vstřikováním typu common-rail od firmy BOSCH. Vůz má trvale poháněné obě nápravy (4x4), mezinápravový diferenciál s uzávěrkou a přídavnou redukční převodovku.

Užitková nástavba typu nosič kontejnerů od firmy Jan Mika sdružení AUTO CONT byla vyvinuta speciálně pro vozy GAZ - GAZelle a dovoluje vozidlu převážet až 1300 Kg užitečné zátěže. Speciálně pro tuto nástavbu pak byl vyvinut také odlehčený, ale dostatečně pevný kontejner od stejné společnosti.

Na přání zákazníka bylo vozidlo vybaveno navíc tažným zařízením na 2,5 tuny, elektricky nastavitelnými a vyhřívanými zpětnými zrcátky s leddiodovými ukazately směru, ochrannými mřížkami předních ale i zadních světel či pracovními světly umožňujícími manipulaci s kontejnery i při zhoršených světelných podmínkách.

Hodně šťastných kilometrů bez nehod přeje za kolektiv pracovníků GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Jiří Kaftan - Pobočka Vestec

Pokud i Vy máte zájem o podobný vůz či další informace o námi nabízených výrobcích a službách volejte: 737 236 990, 737282088 nebo pište na email: kaftan@gaz.cz resp. bara@gaz.cz 

 


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com