GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

Vozy GAZ s motory Andoria nyní i v Liberci!

01. 06. 2009

Od dnešního dne se rozšířila nabídka společnosti Eltrans - Liberec, s.r.o ze Stráže nad Nisou, o vozidla GAZ - GAZelle s motorem ANDORIA ADCR EURO 4 (common-rail) a GAZ - VALDAJ s motorem IVECO EURO 4. Tím se rozšířila původní nabídka vozidel GAZ - GAZelle s motorem GAZ-5603 o další moderní pohonnou jednotku. Firma Eltrans - Liberec bude také zajišťovat autorizovaný servis vozidel GAZ s motorem Andoria v Libereckém kraji.

I když společnost Eltrans - Liberec odebrala první vozy GAZ s motorem ANDORIA ADCR EURO 4 již v květnu, oficiálně se zařadila do naší distribuční sítě až v uplynulých dnech.

U této firmy také naleznete nabídku vozidel DFM řady Mini Auto. Vyzkoušet si tuto novinku můžete díky předváděcímu vozidlu DFM Mini Truck, které společnost Eltrans - Liberec zakoupila v květnu a již stihla prezentovat mimo jiné i na výstavě "Dům a zahrada Liberec". 

Vzhledem k dohodám naší společnosti se společností Eltrans - Liberec bude tato společnost zajišťovat vývoj a následnou výrobu (vč. montáže) užitkových nástaveb na vozidla DFM Mini Auto. Prvním výsledkem této spolupráce obou firem by měl být již brzy předsavený DFM Mini Dumper neboli sklápěč na podvozku DFM Mini Truck 1,1i

Za společnost GAZ AUTO PRAHA, s.r.o.

Michal Hodík - Jednatel společnosti


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com