GAZ AUTO PRAHA s.r.o.

První předané vozidlo UAZ PATRIOT 2,7i 16V

23. 07. 2009

Dnes jsme předali nové vozidlo UAZ AMC 3163 PATRIOT 2,7i 16V EURO 4 našemu stálému zákazníkovi panu Medkovi, majiteli Moravského zeměvrtného závodu.

Pan Medek byl a stále je majitelem vozidla UAZ AMC 3162 SIMBIR. Vozidlo, které má najeto přes 180 tis Km slouží k terénnímu průzkumu a je součástí zeměvrtné soupravy. Nový UAZ AMC 3163 PATRIOT nahradí osobní vozidlo majitele firmy s tím, že stále zcela funkční čtyřkolový předchůdce zůstane i nadále zaměstnán ve firmě. Firmu naopak opouští jiná doposud užívaná terénní vozidla, která nevydržela provoz v náročných podmínkách. Dle praxe a zkušeností odolná konstrukce tuhého žebřinového rámu, podvozku a dalších funkčních skupin UAZu odolává i hrubému zacházení při provozu 4x4. Při své robustnosti však vozidlo zajistí i příjemné cestování po běžné silnici ve městě či dálničním provozu za využití pohonu pouze zadní nápravy.

Inovace u uvedeného vozidla UAZ AMC 3163 PATRIOT spočívá v pohonné jednotce – motoru UAZ o obsahu 2693 cm3. Tento benzínový čtyřválcový šestnácti-ventil disponuje výkonem 106 kW při 4400 ot / min a plní emisní limit EURO IV.
Nejen pohonná jednotka však prošla vývojem. Jsou nové i mnohé ovládací prvky přístrojové desky, přibyla nová odkládací místa a zcela nová jsou všechna sedadla vozidla jejichž vlastností je bezvadná ergonometrie s možností elektrického vyhřívání.

V nabídce výbavy vozidla nechybí klimatizace, 9ti místné provedení, elektrické ovládání zpětných zrcátek a stahování oken či zimní paket, který jistě zpříjemní provoz vozidla za nízkých zimních teplot (autobaterie s vyšší kapacitou, přídavné topení apod.).

Jindřich Bára - pobočka Radíkovice u Hradce Králové


Další informace o nabízených nových modelech i motorech ve vozidlech UAZ získejte u našich prodejců na telefonních číslech: 737282088, 737236990 a 737236903 - popřípadě na kontaktních emailech bara@gaz.cz, kaftan@gaz.cz nebo info@gaz.cz.


 

Videogalerie

Sledujte náš youtube channel

Nepřehlédněte!


e-Cat GAZ

e-Shop GAZ
Ke stažení

Která z nabízených značek je Vám nejbližší?

ARO (18%)
UAZ (22%)
GAZ (25%)
HONKER (10%)
LUBLIN (8%)
DONG-FENG (8%)
Ani jedna... (8%)

Zajímavé odkazy:


Auta do terénu
Čtyřkolky.com

Najdete nás na Facebooku:

Sledujte stránky GAZ.cz na facebook.com